Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Daytona Daytona

Mafra's Daytona is een autoshampoo met wax, deze best seller is een zeer krachtige shampoo die vuil, vet en andere verontreinigingen snel en moeiteloos verwijdert!
9,95
4,95
Per Stuk

FAST-&-BLACK FAST & BLACK

Mafra's Fast & Black is een ongekend krachtig en snel werkend middel om banden hun oorspronkelijke kleur terug te geven.
6,50
Per Stuk

FAST-CLEANER FAST CLEANER

Mafra's Fast Cleaner is een uniek product dat het mogelijk maakt om de auto dagelijks schoon te houden zonder hierbij water te gebruiken!
8,95
Per Stuk

Last-Touch Last Touch

Last Touch van Mafra is een vloeibare Wax die eenvouding en snel een ongekend diepe glans op een voertuig achterlaat. Deze rijke wax haalt haar werking uit kostbare, natuurlijke Carnuba Waxen
12,95
Per Stuk

Panno-Extra-Dry Panno Extra Dry

Mafra's Panno Extra Dry is een synthetische zeem met een groot oppervlak, speciaal ontwikkeld om te helpen het voertuig na een was beurt perfect droog te krijgen.
7,95
Per Stuk

Pulimoscerini Pulimoscerini

Pulimoscerini is speciaal door Ma-fra ontwikkeld voor het moeiteloos verwijderen van instecten van glas, bumpers koplampen en andere delen van de auto. Pulimoscerini lost de insecten snel op.
8,95
Per Stuk

PULIRESINA PULIRESINA

Mafra's Puliresina is een product speciaal ontwikkeld voor verwijderen van boomhars. Boomhars kan een vervelende vervuiling zijn en een plakkerige lak opleveren. Met Puliresina behoort dit volledi
6,75
Per Stuk

SPLIT SPLIT

Split is een multi toepasbare glas reiniger die probleemloos de meest vervelende vervuilingen van ruiten, maar ook allerlei andere gladde oppervlakken verwijdert.
6,99
Per Stuk