Hier vindt u het laatste nieuws over product ontwikkelingen of over speciale activiteiten die Mafra organiseert dan wel sponsort!

Ma*fra introduceert Schoonmaak pakketten

  19-02-2014  

Vanaf vandaag zijn er speciale schoonmaakpakketten beschikbaar die toegespits zijn op schoon en onderhoudswerkzaamheden voor verschillende typen boten! Zo zijn er pakketten voor: Uw Opblaasboot of RIB Uw Sportboot of overige polyester boot Uw sloep Niet alleen bestaan alle pakketten uit 3 top producten uit onze lijn, maar ook zijn ze nog eens zeer voordelig in de aanschaf. En als extraatje worden ze ook nog eens gratis naar uw adres verzonden!  

Lees meer

Ma*fra introduceert Mould off, schimmel verwijderaar!

  08-10-2013  

Mafra introduceert Mould off: "Mould off” schimmel verwijderaar is uitermate geschikt voor het verwijderen van schimmel vlekken van opblaasboten, bekleding, skai leder, dekzeilen, reddingsvesten en zonneschermen. “MOULD OFF” bevat geen chloor en heeft een prettige, frisse geur, is milieu vriendelijk en veilig voor alle materialen daar het kleuren niet aantast. Gebruiksaanwijzing: Spuit “MOULD OFF” op het te behandelen oppervlak, gebruik een zachte borstel of kwast op de schimmel vlek en spoel na met schoon water of veeg af met een vochtige micro vezel doek.  

Lees meer

Groot Porsche Treffen in Best, georganiseerd door Porsche Scene Live

  28-04-2013  

Porsche Scene Live, het maandelijkse Porsche Magazine organiseert haar jaarlijke Porsche treffen in Best op 28 april. Een groot aantal prachtige en verschillende Porsches zal ook dit jaar weer acte de presence geven! Mafra zal ook aanwezig zijn en natuurlijk zijn er schillende Mafra producten tegen aantrekkelijke kortingen ter plekke te verkrijgen! Ook zal Mafra haar Barbie Porsche meenemen, een opvallende 911 in een originele Porsche kleur....Paars! De toegang is gratis en de auto's prachtig, kortom alleen maar redenen om te komen!  

Lees meer

Ma*fra Sponsort de ADPCR voor het race seizoen 2013

  06-04-2013  

Mafra is verheugd over de samenwerking met de All Dutch Porsche Racing Club. Mafra zal dan ook op de verschillende evenementen aanwezig zijn! De ADPCR racet met verschillende Porsche al dan niet gebroederlijk naast elkaar!

Lees meer

Ma*fra Sponsort Tom Sykes!

  15-10-2012  

Ma*fra sponsort Tom Sykes van het Kawasaki WBK team!

Lees meer